Byty celkom: 26 761 inzerátov

Získanie úveru na refinancovanie


Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o radu. Mám hypotekárny úver získaný založenímnehnuteľnosti/byt/. Úver je s US 5,79% a splácanie progres, ktoré zatiaľ po štyroch rokoch splátok prinieslo len minimálne splatenie istiny,ale veľké splácanie úrokov, a samozrejme výška splátok sa bude zvyšovať. Mám možnosť získať nový h. úver s nižšou US a nižšou splátkou, aj keď som momentálne prvý rok na materskej,takže máme len jeden manželov príjem a môj príspevok zo soc. poisťovne,čo nie je veľmi veľa? Ďakujem pekne.
Dobrý deň Lenka. Pri refinančných úveroch je samozrejme dôležitý aj príjem, ale taktiež aj históriapravidelnosti splácania, t.j. či ste si svoje záväzky platili načas. Progresívne splácanie je vhodné, ak máte na začiatku nižší príjem a potrebujete požiadať o väčšiu čiastku. S úverom však treba pracovať po celú dobu splácania a práve pri progresívnom splácaní je viac- menej nevyhnutnosť tento úver časom refinancovať. Ak máte záujem, napíšte mi prosím Vaše telefónne číslo na bielik@hypomakler.sk a pozrieme sa, aké sú riešenia Vášho prípadu.
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.