Byty celkom: 26 771 inzerátov

Aké sú možnosti na získanie hypotekárneho úveru


Dobrý deň, rád by som poprosil o radu, aké sú moje možnosti na získanie hypotekárneho úveru. Mám 35 rokov, slobodný. Plánujem kúpu nehnuteľnosti-novostavbu, v hodnote cca 100-150 000 eur, chcel by som požiadať o úver v hodnote 100 % ceny nehnuteľnosti. Pracujem v Nemecku na nemeckú pracovnú zmluvu na dobu neurčitú tretí rok, môj mesačný príjem je cca 2.200 eur, výplata mi pravidelne chodí na účet v slovenskej banke. Aktuálne splácam jeden spotrebný úver v hodnote 100 eur/mesačne, ten bude čoskoro splatený. Ďakujem za odpoveď.
  Dobrý deň Miroslav. V prípade, že by som bral do úvahy iba Vami napísané údaje, bolo by možné, aby ste získali úver na financovanie nehnuteľnosti. Pre komplexnejšie posúdenie však budeme potrebovať viacero údajov a rozsiahlejšiu komunikáciu. Napíšem Vám súkromný mail, kde Vám bližšie vysvetlím, ako sa dopracujeme k riešeniu kúpy bývania. 
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.