Byty celkom: 26 781 inzerátov

Môže sa požiadať o úver na Slovensku,keď pracuje v zahraničí


Dobrý den pracujem v cudzine mesačne zarábam 2000e chcela by som sa spýtať či možem na Slovensku požiadať o hypotekarny uver keď mam pracovnu zmluvu na neurčito
  Dobrý deň Gabriela. V prípade, že by som bral do úvahy iba vyššie uvedené parametre, mohli by ste o úver žiadať. Aby sme Vám však vedeli presnejšie odpovedať, je potrebné problematiku rozobrať do detailov- aký typ pracovnej zmluvy máte, kde pracujete, ako dlho, aké máte výdavky, kde a akú nehnuteľnosť by ste chceli kupovať, resp. stavať, rekonštruovať a pod. Čím viac a čím presnejšie údaje máme, tým presnejšie vieme odpovedať na otázky klientov. Ak máte záujem o bližšie informácie, napíšte mi na bielik@hypomakler.sk.
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.