Byty celkom: 26 812 inzerátov

Ako získať hypotéku pre mladých?


Dobry den, mame hypotekarny uver no mali by sme narok a vyhoveli by sme hypoteke pre mladych ktoru nam ale banka neponukla preto mame obycajne hypoteky chcem sa opytat existuje nejake riesenie ako to navratit a mat hypoteku pre mladych ?
  Dobrý deň Nikoleta, v každej žiadosti o hypotekárny úver je uvedené vyhlásenie žiadateľa, v ktorom si žiadateľ uplatňuje, resp. neuplatňuje nárok na Štátny príspevok pre mladých na daný úver. Skontrolujte si žiadosť o úver, ako je to v nej uvedené. V prípade, že by ste tento údaj mali uvedený správne, resp. neuvedené ani jednu z možností, mohli by ste reklamovať danú službu banky alebo sa sťažovať. V otázke ste neuviedli, čo bolo účelom úveru (kúpa, rekonštrukcia, konsolidácia záväzkov, refinancovanie, vysporiadanie BSM, ...). Štátny príspevok pre mladých je priznaný len na úvery s účelom nadobudnutie, výstavba alebo zmena dokončenej stavby. Iné možné alternatívy nesú so sebou finančné náklady, ktoré nedokážem vyčísliť bez ďalších detailov k Vašej veci, ani zhodnotiť, či sú reálne. Ak by ste mali záujem o ďalšiu konzultáciu, pripájam svoj mail, szikora@hypomakler.sk
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.