Byty celkom: 26 904 inzerátov

Ak som na materskej dostaneme hypotéku?


Dobry den chcem sa vas opytat chcely by sme hypoteku chceme si postavit domcek a chcela by som vediet ci nam daju hypoteku ak som na materskej a pracuje len manzel a este aka je najlepsia banka a ci neje lepsie nieco pre mladych pomozte a poradte nam co najlepsie?Dakujem pekne
  Dobrý deň Martina, Banky Vám poskytnú úver aj v prípade, že ste na materskej dovolenke. Podmienkou je, aby vaše spoločné príjmy postačovali na splácanie úveru a aby ste spĺňali aj ostatné podmienky na poskytnutie úveru. Materská aj rodičovský príspevok sú akceptovateľné príjmy. V prípade, že spĺňate podmienky priznania Štátneho príspevku pre mladých, môžete si ho v žiadosti uplatniť a získate výhodu zníženej úrokovej sadzby. Uvedené informácie nie sú postačujúce na to, aby som Vám povedal, ktorá banka Vám poskytne najlepšie podmienky. Ak sa nachádzate v Bratislave alebo okolí môžeme si dohodnúť osobné stretnutie, môj mail szikora@hypomakler.sk .
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.