Byty celkom: 26 932 inzerátov

Dostaneme 100 % úveru?


Dobrý deň,prosím Vás, chceme si dať postaviť dom,ktorý by stál 70 000 eur. Dá nám nejaká banka 100 % úver? Nemáme žiadne peniaze,potrebujeme 100 %.Ďakujem.
  Dobrý deň Eva, banka pri žiadosti o úver s účelom výstavba rodinného domu vie financovať aj 100 % ceny domu. Dôležité pre banku bude, akou nehnuteľnosťou bude klient ručiť. Či to bude pozemok na ktorom sa bude stavať, už rozostavanou stavbou, alebo inou nehnuteľnosťou (byt, dom), ktorá je už skolaudovaná. Ak nie je možnosť ručiť inou nehnuteľnosťou ako domom, ktorý chcete postaviť, riešením môže byť kombinácia hypotekárneho úveru a spotrebného úveru, úveru zo stavebnej sporiteľne, úveru zo Štátneho fondu rozvoja bývania. K jednoznačnej odpovedi potrebujem viac informácií o Vašom zámere a finančnej situácií. Ak ste z Bratislavy alebo okolia, môžeme si dohodnúť osobné stretnutie a spoločne nájsť riešenie. Môj mail:
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.