Byty celkom: 26 933 inzerátov

Žiadosť o úver a pracovný pomer na dobu určitú


Dobrý deň, chcem sa spýtať - či je možné aby mi banka dala úver aj napriek tomu, že pracujem na dobu určitú (nie som v skušobnej dobe). Je to vôbec možné? Ak áno, akú maximálnu výšku úveru by mi mohla poskytnúť? Źarobím 750 € v čistom, chcela by som nehnuteľnosť v blízkosti BA, do 70 000 €.   Ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň Mary, Pracovný pomer na dobu určitú nie je dôvod, aby Vám banke neposkytla úver. Stačí ak budete po skúšobnej dobe a Vaša pracovná zmluva nebude končiť za mesiac – dva. Čo sa týka výšky úveru, veľa závisí od hodnoty nehnuteľnosti, ktorú sú chcete kúpiť, od druhu (byt, dom) a miesta kde si ju chcete kúpiť. Príjem 750 EUR je postačujúci na to, aby ste mohli získať úver vo výške 70 000 EUR. V prípade otázok som k dispozícii na szikora@hypomakler.sk   
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.