Byty celkom: 26 943 inzerátov

Hypotéka bez dokladovania príjmu. Môžem ju získať?


Dobry deň prajem.ja mam taku otazku,a preto som obratil na vas, že ja a priateľka pracujeme v nemecku na slovensku pracovnu zmluvu.priatelka je opatrovatelka uz 2 roky u tej firmy ,a ja tiez opatrovatel v tej istej firmy 8 mesiacov.otazka je taka,ze chceme kupit dom.uz sme boli aj pozriet na dom.znalecky posudok,vsetko sme vybavili.priatelka by bola ziadatelka o hypoteku,lebo ja som mal exekucie,aj ked som uz to zaplatil,ale ani spolodlznik s tym padom nemozem byt,povedali to v banke.priatelka ma 1500 mesacny prijem.v banke mu povedali,ze nebude to problem pri takej peniaze co ona zaraba.len este potreboval banka od zamesnavatela papier,ze kolko vlaste zaraba priatelka,nestaci to banke ze vydia,ze kolko peniaze mu ide na ucet.a tu je velky problem.nas zamesnavatel nechce na potvrdenie napisat,ze kolko skutocne zarabame.dali nam tlaciva v banke ze to musime poslat zamesnavatelovi na vyplnenie.napriklad na papier napisal take ze posledne 3 mesiac cista mzda v neto je 81 euro,a hrubom 101 euro.je to smiesne,ale aj v banke smiali,ze to nemoze existovat.oni minimalne odvody platia.viem,ze nieste advokat,ale to by sa malo vyriesit,ze vela opatrovatelka vonku robi,dobre zaraba,a nemaju moznost kupit dom,lebo banka neda peniaze.poradte mi,co sa da vyriesit?? ked niekto pracuje na slovensku,preto nedostane,lebo malo zaraba cca 400 euro,a ked niekto dobre zaraba v nemecku,preto nedostane,lebo zamesnavatel minimum odvody plati.ani marodku,zdravotne platia 9 euro mesiac.to je hamba.ked viete,prosim poradte,ci sa da nieco vybavit?? da sa zobrat hypoteku na dom?? dakujeme vam velmy pekne,a pekny den. 
  Dobrý deň Peter, banka si pri každej žiadosti o úver preveruje príjmy žiadateľa o úver. Aby žiadosť o úver banka schválila, potrebujete splniť podmienky, ktoré má. Bez bližšieho poznania Vašej situácie sa nedokážem vyjadriť. Napíšte mi prosím na mail szikora@hypomakler.sk ak máte záujem o konkrétnejšiu odpoveď.
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.