Byty celkom: 26 925 inzerátov

Žiadosť o hypotéku s partnerom.


Ak som zamestnana a vyska môjho platu je650e nemam deti ani som neni vydata zijem v partnerstve a s môjho prijmu hradim sumu len 100e výdavky mesacne a na ucet mi chodi pravidelne vysia suma viem ze asi to bude zniet odvazne ale za opytanie nic nedam.tuzim po rodinnom dome videla som tu jeden krasny ale stal 198 000e mozna dohoda ale viem ako rucitela uviest partnera ktory zaraba1080e a jeho výdavky su 750e ktore by sa ale znizili o sumu300e to je prenájom ktory by potom odpadol.je vôbec mozne aby s tak malym platom ako mam mi to poskytli? 
Dobrý deň Martina, splátka úveru 198 000 EUR s 30 ročnou splatnosťou by bola mesačne od 683 EUR do 751 EUR. O úver by ste určite potrebovali žiadať vo dvojici s partnerom.  Aby som Vám vedel poradiť, potrebujem vedieť viac o Vašich finančných pomeroch. Napíšte mi mail na adresu szikora@hypomakler.sk ak máte záujem o bližšie informácie. 
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.