Byty celkom: 26 892 inzerátov

Môžeme získať 100% hypotéku na kúpu bytu?


Dobrý deň, mám otázku ohľadom hypotéky na byt. V čistom zarobím 950eur, partnerka 650 eur. Byt má hodnotu 140 000,- Dostali by sme 100%tnú hypotéku? Aká by bola približne splátka? Tento rok by sme mali mať ešte nárok na štátny príspevok pre mladých 
Dobrý deň Emil, Aby som Vám vedel odpovedať s istotou, potrebujem o Vás vedieť viac informácii. Viem si predstaviť, že by ste mohli získať úver aj vo výške 100 % kúpnej ceny, za určitých okolností. Úvery vo výške 100 % kúpnej ceny nemajú marketingové sadzby z reklamy. Počítajte so sadzbou medzi 1,69 % a 3,5 %, bez štátneho príspevku t.j. splátka okolo 500 EUR. Pre viac informácií som k dispozícii na szikora@hypomakler.sk .
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.