Byty celkom: 26 936 inzerátov

Je možné spojiť spotrebný úver a hypotéku do jednej splátky?


Dobry den, riešim hypoteku na kupu domu-otazka je -mam spotrebny uver v slsp 13000eur a chcel by som poziadat o hypoteku s ktorou by som vyplatil aj spotrebny a zostala by mi uz len hypoteka ktoru by som splacal,Je taka moznost.
Dobrý deň Jano,   Spojiť úvery Vám banky umožnia ak má nehnuteľnosť, ktorú kupuje dostatočnú hodnotu na to aby kryla hypotekárny úver ako aj spotrebný úver. Príklad: ak kúpna cena domu je 100 000 EUR a jeho hodnota je pre banku 100 000 EUR, a Vy potrebujete úver 100 000 EUR, tak v takomto prípade Vám banka neumožní spojiť hypotekárny a spotrebný úver. Aby ste ich mohli spojiť, tak výška úveru môže byť maximálne 87 000 EUR. szikora@hypomakler.sk
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.