Byty celkom: 27 018 inzerátov

Pracovný pomer na dobu určitú- problém pri hypotéke?


Dobry večer chcel by som vediet či by ste mi vedeli niekoho poradit chcel by som kupit nehnutelnost od kamarata mam aj prijem ale som na dobu určitu nehnutelnostou by sa ručilo to nieje problem ale v banke im vadi že mam dobu určitu alebo maly prijem ako by sa to dalo vyriešit respektive kde požiadat dakujem
  Dobrý deň Marian, banky majú rôzne kritériá na posudzovanie bonity klienta. Väčšina slovenských bánk má problém s akceptáciou príjmu na základe pracovnej zmluvy na dobu určitú, ale ako všade aj medzi bankami sa nájdu výnimky, ktoré Vám dokážu poskytnúť úver. Bez ďalších informácií o Vašej osobe a zámere, vám nedokážem navrhnúť konkrétne riešenie. Ak sa nachádzate v Bratislave alebo okolí môžeme si dohodnúť osobné stretnutie a nájsť pre Vás riešenie , môj mail szikora@hypomakler.sk .
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.