Byty celkom: 27 019 inzerátov

Žiadosť o úver a záznam v úverovom registri.


Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či je možnosť, aby som si zobrala úver vo výške 16000 eur a ručila kupovanou nehnuteľnosťou, aj keď som v registroch?  So splatnosťou na 10 rokov? Ďakujem
Dobrý deň p. Oľga, bez detailnejších údajov Vám neviem povedať či by Vám banka poskytla úver. V úverovom registri je vedený každý, kto má alebo už mal v banke aspoň podanú žiadosť o úver. Problémom môže byť ak ste svoje záväzky nesplácali v čas a v dohodnutej výške. S dostatočným príjmom by ste 16 000 EUR vedeli získať prostredníctvom hypotekárneho úveru v kombinácii so spotrebným úverom, úverom zo stavebnej sporiteľne alebo samotným spotrebným úverom. Neočakávajte, že v danej lokalite Vám banky zafinancujú celú kúpnu cenu, t.j. 100 % kúpnej ceny. V prípade otázok ma môžete kontaktovať na szikora@hypomakler.sk .
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.