Byty celkom: 27 039 inzerátov

Problém so splácaním hypotéky


Chcel by som Vás požiadať o radu čo môžem robiť ak som prišiel o zamestnanie z personálnych dôvodov spoločnosti, mám hypotéku ktorú splácam sám a predpokladám, že nejaký čas budem mať problém s jej splácaním.
 Vo Vašej situácií sa aktuálne ocitá čo raz viac ľudí. Zamestnávatelia z dôvodu nízkeho dopytu po ich tovare alebo službách prepúšťajú svojich zamestnancov aby sami prežili na trhu. Najdôležitejšie je vo Vašom prípade aby ste s bankou komunikovali hneď od začiatku, t.j. ešte skôr ako nastane situácia, že budete mať problém so zaplatením splátky úveru. Vždy sa banka bude snažiť spoločne s Vami nájsť riešenie, ktoré Vám bude čo  najviac vyhovovať. O Vašich možnostiach sa dočítate viac v sekcií všetko o hypotékach článok: “ Očakávam, že nebudem mať dostatočné príjmy na splácanie môjho úveru, čo robiť?“
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.