Byty celkom: 26 871 inzerátov

Hypoúver pre mladých


Dobry den?moja otazka by bola formulovana velmi jednoducho,mam zaujem a 3izbovy byt,odhadca ho ohodnotil na 38500,moja otazka je keby som ziadal o hypotekarny uver pre mladich na 30 rokov,vyska uveru by bola 33000€ bolo by to mozne a hodnota splatky by bola?Spolocny prijem ,ja a moja priatelky je 850€,dakujem
  Dobrý deň. Na základe Vami zadaných informácií si myslím, že s týmto úverom by nemal byť problém. Výsledná mesačná splátka však závisí aj od mnohých ďalších informácií ako sú: zdroj príjmu (či ste s priateľkou zamestnaní, živnostníci, máte príjem na základe dohody a pod.), dosiahnutého vzdelania, veku, počtu detí a pod. Ak máte obaja s manželkou vek do 35 rokov, spĺňate požiadavky na získanie štátneho príspevku pre mladých. Výsledná mesačná splátka by tým pádom mohla byť cca 112 €/mes.
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.