Byty celkom: 26 988 inzerátov

V akej výške by som mohla s partnerom dostať hypotéku, ak obidvaja pracujeme na TPP?


Dobrý den, chcela by som sa informovať v akej vyske by som mohla s partnerom dostat hypotéky na domček, ak obidvaja pracujeme na Tpp, sme iba druh a družka, bezdetny, môj vek je 25 a čistý príjem 850eur a partner má 28 a čistý príjem ma 500 eur, no z toho este má cca 130 eur úver na auto, ktoré este bude splácať cca 13 mesiacov. Chceli by sme domček v okrese Senec. Je to reálne?ďakujem pekné.
  Dobrý deň, na základe predbežných prepočtov by ste s partnerom mohli získať úver vo výške aj 115 tis. €. Podľa všetkého s partnerom spĺňate podmienky na získanie štátneho príspevku pre mladých. Výsledná mesačná splátka takéhoto úveru by mohla byť max. 500 €. Tento prepočet je skutočne iba orientačný. Na výpočet presných ponúk z jednotlivých bánk by som ešte potreboval vedieť, aké máte dosiahnuté vzdelanie, v akej lokalite sa bude nachádzať nehnuteľnosť, ktorú si chcete kúpiť, koľko máte vlastných prostriedkov a pod. 
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.