Byty celkom: 27 021 inzerátov

Úver pre mladých so štátnym príspevkom


Dobry den ja by som sa chcela opitat ci by mi vysiel uver pre mladych zo statnym prispevkom na byvanie ci sa da zistit precasne ci my vyde alebo nie. moj cisti prijem je 600,9 eur zmluvu mam od maja a chcem vediet predbezne ci by som dostala uver za pochopenie dakujem Palkova
Dobrý deň, aby ste mohli získať štátny príspevok pre mladých, je potrebné spĺňať dve základné podmienky. Prvou je vek do 35 rokov. Druhou je priemerný hrubý mesačný príjem za predchádzajúci kalendárny rok, čiže za rok 2012. Do 30.06.2013 Váš priemerný hrubý príjem za predchádzajúci rok nesmie presiahnuť čiastku 1 137,50 €. Od 01.07.2013 sa tento limit znižuje na 1 025,70 € mesačne. Ak ste v minulom roku nepracovali vôbec, tak úver pre mladých môžete získať tiež. Vo vašej situácii je potrebné mať na pamäti, že o úver môžete požiadať až po skončení skúšobnej doby. Väčšina bánk požaduje, aby nový pracovný pomer trval minimálne 3 mesiace. V niektorých prípadoch to musia byť aj 4 mesiace. Ak by ste mali záujem o preverenie Vašich možností a vyhľadanie ideálneho riešenia pre Vás, môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť.
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.