Byty celkom: 27 012 inzerátov

Maximálna výška úveru


Dobrý den,som zamestnaná-zmluva na neurčito,rozvedená,44 ročná s 1 maloletým synom,zarábam do 550€,výživné 40€.chcela by som kúpit rodinný dom ale neviem akú hypotéku-v akej výške by som mohla dostat ked platím mesačné účty vo výške 150€.dakujem
Dobrý deň, pri výpočte, aký maximálny úver môžete získať banku zaujímajú iba mesačné splátky úverov, povolené prečerpania a kreditné karty. Ak momentálne nemáte žiadne takéto výdavky, a Vaše mesačné príjmy sú spolu 590 € (550 mzda + 40 výživné) odhadujem maximálnu výšku úveru, ktorý môžete získať na 30 – 35 tis. €. Tento výpočet je iba orientačný. Pre presný výpočet by bolo potrebné poznať aj ďalšie parametre ako napr. výšku hotovosti, ktorou disponujete a teda, či sa bude jednať 100% financovanie alebo nie, dosiahnuté vzdelanie, typ zamestnania, lokalita nehnuteľnosti a pod. Ak by ste mali záujem o takýto prepočet, môžete nás pokojne kontaktovať.
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.