Byty celkom: 26 929 inzerátov

Najvýhodnejšia ponuka hypotekárneho úveru


Hľadám najvýhodnejšiu ponuku na hypotekárny úver na kúpu rodinného domu. Som klientom Slovenskej sporiteľni už asi 20 rokov mám tam otvorený účet. Výška plánovaného úveru 25000.- € Znalecký posudok nehnuteľnosti 60000.- € Môj vek 50 rokov, doba splácania úveru 12 rokov ( do dôchodku) , môj príjem čistý 950 .- € manželka 350.- €. Teda som ženatý, v domácnosti žijeme s dvomi deťmi ( 22 a 17 rokov- študenti). Mám to už predrokované v Slovenskej sporiteľni. Myslíte, že by som inde dostal výhodnejšie podmienky? Riešil som asi v troch bankách úrokové kalkulačky a tu to vyšlo najlepšie, hoci viem, že tie informácie boli nepresné. Nemôžem predsa prejsť všetky banky so žiadosťami o ponuky. Poistiť úver neplánujem. S pozdravom Ivan
Dobrý deň, na základe Vami poskytnutých informácii je ťažké povedať, či by ste v inej banke dostali lepšiu ponuku. Na vypracovanie presných ponúk je potrebné poznať aj ďalšie údaje ako napríklad dosiahnuté vzdelanie, dĺžka a typ súčasného zamestnania, lokalitu nehnuteľnosti a pod. Ak by ste mali záujem o vypracovanie ponúk vo všetkých bankách, môžete sa na nás pokojne obrátiť. Štandardne vieme vypracovať reálne ponuky vo všetkých bankách do 24 hod.
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.