Byty celkom: 27 075 inzerátov

Získanie úveru s invalidným dôchodkom


DOBRY VECER ,,OBRATILA SOM SA NA VAS SO ZIADOSTOV,,S KTOROV SI NEVIEM POMOCT,,ROZVIEDLA SOM SA ,,SOMNOV OSTALY SYNOVIA ,SU OBAJA INVALIDY,,DOSPELY ,,BYVAME NA PODNAJME TUZIME ZNOVA NAJST ,BYT PRE NAS ,,AJ SA NASLA DOBRA KUPA ,,ZNAMI NAM JU PONUKA120000 NO NIK IM NECHCE ZIADNA BANKA DAT POZICKU,,AJ KED MAJU PRIJEM ,SAMOZREJME BUDEM TIEZ VTOM LEN JA TERAZ TOHO CASU SOM pn,,,PROSIM VAS ,,MOZTE MI PORADIT AKO CO NAJVIHODNEJSIE A PORADILY KTORA BANKA BY NAM MOHLA POMOCT,,DAKUJEM
Dobrý deň, pokiaľ sú Vaši synovia na invalidnom dôchodku, tak invalidný dôchodok väčšina bánk akceptuje ako štandardný príjem. Na získanie úveru vo výške 120 tis. € by potrebovali zdokladovať spoločný príjem cca 1 100 €. Každý z nich by teda mal poberať dôchodok vo výške min. 550 €. Ak sú ich príjmy nižšie, mohli by ste do úveru vstúpiť spoločne s nimi. Väčšina bánk však poskytuje úver max. do 65. roku najstaršieho zo žiadateľov. V tomto prípade by bolo potrebné orientovať sa na banku, ktorá vie úver poskytnúť aj na dlhšie obdobie. V tomto prípade by ste o úver mohli požiadať až po ukončení PN. Ak by ste mali záujem o presné prepočty, môžete sa na nás pokojne obátiť.
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.