Byty celkom: 27 075 inzerátov

Získanie úveru na kúpu rodinného domu


Dobry den chela by som sa opytat chcely by sme so surodencami kupit rodinny dom mam 31rokov stale zamestnanie rodinny dom by bol v hodnote 75000eur aku mame sancu ziskat uver s prijmom majim cistym 450eur a bratovim 400eur
Dobrý deň, na základe predbežných kalkulácií mi vychádza, že spolu s bratom by ste pri príjmoch 400 + 450 EUR mohli získať úver vo Vami požadovanej výške 75 000 €. To, či by Vám niektorá banka takýto úver reálne poskytla bude závisieť od ďalších faktorov ako: bratov vek, dosiahnuté vzdelanie, typ práce, dĺžka súčasného zamestnania, rodinný stav, výška iných záväzkov a pod. V prípade záujmu o vypracovanie presných ponúk v jednotlivých bankách sa na nás pokojne môžete obrátiť.
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.