Byty celkom: 27 019 inzerátov

Získanie úveru so založením nehnuteľnosti vo vlastníctve tretej osoby


Dobrý deň.Chcem sa opýtať či je možné získať úver keď založím nehnuteľnosť,ktorá mi nepatrí ale budem mať súhlas majiteľa na založenie.Príjem neviem zdokladovať.Ďakujem
Dobrý deň, v prospech hypotekárneho úveru môžete založiť akúkoľvek tuzemskú nehnuteľnosť bez ohľadu na jej vlastníctvo. Na podanie žiadosti úver nepotrebujete ani súhlas majiteľov danej nehnuteľnosti. Po schválení úveru ale budú podpisovať priamo v banke záložné zmluvy, na základe ktorých si tá ktorá banka vytvorí záložné právo. Aj v tomto prípade je možné získať úver bez dokladovania príjmu. Dôležité je ale poznať účel úveru – či to bude kúpa, rekonštrukcia... Pokiaľ by sa jednalo o hypotéku bez dokladovania príjmu aj účelu, tak so založením nehnuteľnosti vo vlastníctve tretej osoby môže byť problém. V prípade záujmu o vyhľadanie optimálneho riešenia pre Vašu situáciu sa na nás môžete pokojne obrátiť.
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.