Dostanem hypotéku?


Dobryden chcem sa opytat ci by bolo realne dostat hypoteku na byt.Mam 23 rokov,plat 550 eur ale uveryktore by som chcela vyplatit aby mi ostala iba hypoteka.Jemoznedostattakuhypoteku ktorou by som ich mohla vyplatit ?Moje splaitkysu 300 eur.Byt by som chcela do hodnoty 35000 eur a pozickysu v hodnote 15000 eur.Cize by som potrebovala dokopy 50000 eur.Je to realne ?
  Dobrý deň, väčšina bánk umožňuje kombinovať účely hypotekárneho úveru. Umožnia Vám kúpiť nehnuteľnosť a zároveň splatiť iné úvery hypotekárnym úverom. Podľa mojich prepočtov by Vám poskytli úver vo výške 50 000 EUR, so splatnosťou na 30 rokov. Dôležité je, aby ste mali na zreteli, že ručiť za takýto ver bude potrebné nehnuteľnosťou /ami, aspoň v hodnote 55 000 EUR. Pavol Szikora
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.