Byty celkom: 27 014 inzerátov

Schvália mi úver v hodnote 50 000€?


Dobrý deň. Chcem sa opýtať či by mi schválili úver v hodnote CCA 50 000€ na kúpu nehnuteľnosti, konkrétne bytu?.. Mám 21 rokov, pracujem v zahraničí( AT) ako upratovačka. Môj príjem v čistom je okolo 1300€ a mam zmluvu na dobu neurčitú. Uver by som chcela zo slovenskej banky.. je možné aby mi taký úver schválili, alebo by to bola len strata času naháňania sa po bankách? Čo všetko by som mala ešte zdokladovať a ak by som mala predpoklady na to, stať sa ich novým klientom, koľko by to všetko mohlo asi tak trvať? V predchadzajúcich článkoch som si všimla, že ľudia spomínali aj svoje mesačne náklady, moje su úplne minimalne, ubytovanie a stravu mám hradenú... A asi by som mala podotknúť aj to, že v AT pracujem niečo cez pol roka.. Ďakujem za odpovede.
  Dobrý deň Slávka, aj keď pracujete v zahraničí a budete dokladovať banke príjem zo zahraničia, môžete žiadať o úver. V banke sa stretnete s tým, že k žiadosti o úver bude potrebné z Vašej strany priložiť viac príloh, ako keby ste dokladovali príjem od slovenského zamestnávateľa (pracovnú zmluvu, potvrdenie o príjmy, výpisy z účtu kam Vám chodí mzda) Môžete sa stretnúť aj s tým, že Vám banka poskytne úver maximálne do výšky napr. 80 % kúpnej ceny. Na základe príjmov, ktoré ste uviedli, úver vo výške 50 000 EUR by nemal byť problém. Schválenie žiadosti o úveru je od troch dní do troch týždňov. Ako v ktorej banke. To či Vám banka úver schváli, zistíte až keď požiadate o úver. Na základe údajov, ktoré ste mi napísali do otázky, nevidím dôvod na zamietnutie žiadosti. szikora@hypomakler.sk
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.