Byty celkom: 27 007 inzerátov

Uviedla ma realitná kancelária do omylu?


Dobrý večer,mám rozbehnutú kúpu domu cez RK,RK má na svojej stránke prezentované toto znenie : Naše služby: Pomôžeme Vám vybrať najvhodnejší úverový produkt či kombináciu úverových produktov s ohľadom na vaše možnosti a potreby, nakoľko spolupracujeme so všetkými bankami na Slovensku ! Krok za krokom Vám vysvetlíme celý postup ohľadom hypotekárneho financovania Odporučíme Vám znalca, s ktorým dlhodobo spolupracujeme a zabezpečíme vypracovanie znaleckého posudku na Vašu nehnuteľnosť Dozrieme na celý proces schvaľovania Vášho úveru a priebežne Vás budeme informovať o stave Vašej žiadosti Zabezpečíme pre Vás poistenie nehnuteľnosti a vinkuláciu poistenia v prospech banky Neúčtujeme si žiadne poplatky navyše. Táto služba je pre Vás ZADARMO! Tak som teda nechala ich finančnú maklérku,aby riešila h ypotéku.Bolo mi však povedané,že za znalca budem platiť cca 200 eur a teraz neviem ,či mám ho vôbec platiť,keď to na svojej stránke uvádzajú ako službu v rámkci provízie a či náhodou nebudem platiť aj tú maklérku,čo vybavuje hypotéku....Nemalo by to byť náhodou všetko započítané v ich provízii,ktorú si nahodia pri predaji domu? Ďakujem z odpoveď....Dana
Dobrý deň, z Vami uvedených informácií je možné nadobudnúť presvedčenie, že znalecký posudok by mala hradiť realitná kancelária.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

V právnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky týkajúce sa problematiky vlastníctva, predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností. Právna poradňa neposkytuje konkrétne právne služby, rieši problémy obecne.

Odpovede na otázky v rámci právnej poradne zabezpečuje advokátska kancelária Legality, s.r.o.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.