Byty celkom: 26 993 inzerátov

Problém s vyplatením nehnuteľnosti


Dobry den prajem ja potrebujem poradit v uplne odlisnom probleme ako ostatny.Mame totiz iny problem.Najstarsi syn vlastni stvorizbovy byt ma na neho uver na byvanie v Slovenskej Sporitelni vo vyske 55.000 euro ja sa chcem opytat nakolko sa o nas byt sudime s tymto synom a po rozhodnuti sudu sa moze stat ze ho budeme musiet v tej istej vyske vyplatit tak potrebujem vediet ked by ziadal o hypoteku mladsi syn z prijmom 550 euro v hrubom a spoludlznikom by bol dalsi syn s prijmom 350 euro obaja vo veku do 30 rokov jeden ma ucet vo VUB banke a druhy v CSOB banke kde by bolo v toto pripade dobre pozadat o hypoteku Dakujem za odpoved.
Dobrý deň, na túto otázku žiaľ nie je jednoznačná odpoveď. Vaši synovia by pri ich aktuálnych príjmoch takýto úver mali získať bez problémov. Na základe Vami uvedených údajov však nie je možné vopred povedať, v ktorej banke by mohli získať najlepšiu ponuku. Výsledná ponuka bude záležať od mnohých ďalších faktorov ako napr.: hodnota zakladanej nehnuteľnosti, dosiahnuté vzdelanie Vašich synom, či majú aj nejaké iné záväzky, aký by bol účel tohto úveru a pod.
Odpovedali špecialisti spoločnosti Hypomaklér.

Nenašli ste odpoveď akú potrebujete? Pýtajte sa!

Vo finančnej poradni Vám poradíme a odpovieme na otázky, ktoré sa týkajú problematiky financovania Vášho nového bývania, výberu hypotéky na byt, dom, alebo pozemok.

Odpovede na otázky v rámci finančnej poradne zabezpečujú hypotekárni špecialisti spoločnosti Hypomaklér - Katarína Kissová, Ing. Andrej Saksa a Ing. Pavol Szikora.

Najnovšie odpovede
Užitočné linky
Kataster portál

Portál umožňujúci prístup k údajom katastra nehnuteľností bez nutnosti návštevy príslušnej správy katastra.

Štátny fond rozvoja bývania

Stránka ústredného orgánu štátnej správy pre geodéziu, kartografiu a kataster nehnuteľností.

Úrad geodézie, kartografie a katastra SR

Info o poskytovaní štátnej podpory rozvoja bývania z prostriedkov Štátneho fondu rozvoja bývania.